Follow us on Twitter

juveko-2014-klein

2e Exloërmond. Afgelopen zaterdag 1-3-2014 vertrokken 4 van onze judoka's naar het Drentse 2e Exloërmond voor het 37e Juveko judotoernooi. Danique Douma –30 kg wist in een gemengde meisjes/jongens poule een prachtige 1e prijs te behalen. Daarna was het de beurt aan broer Myckla –36 kg, die met goed judo eveneens het podium mocht betreden en een mooie 3e prijs mee naar Grou nam. Daarbij opgemerkt moet worden dat er eigenlijk voor Myckla ook nog wel wat meer in had gezeten!
Margje Busstra –24 kg zat in een grote gemengde meisjes/jongens poule waar ze zich kranig weerde maar voor de prijzen nog wat te kort kwam. Als laatste judoka van JC Grou was het Milou Hendriks –27 kg, die sinds lange tijd weer eens in een meisjespoule mee deed. Ze kwam geen enkele keer in de problemen en wist al haar partijen met Ippon te beslissen. Hiermee werd ze 1e en kwam het prijzen totaal voor JudoClub Grou deze dag uiterst succesvol op 3 te staan. Onze trainster Annita Drent was dan ook uitermate trots op haar pupillen en trok voorzichtig een conclusie dat ze het gevoel had dat ze met JudoClub Grou op de goede weg zat.