Follow us on Twitter

Groningen. Afgelopen zaterdag 27-9-2014 ging het nieuwe judoseizoen weer van start met de Groningen City of Talent Judocup 2014. JudoClub Grou had voor dit toernooi 3 deelnemers ingeschreven, Yanna Yu Kleinhuis in de klasse tot 36 kg, Milou Hendriks in de klasse tot 30 kg en Danique Douma in de klasse tot 33 kg.

Yanna Yu en Danique zaten in het eerste blok en na tussen 8.00 uur en 8.30 uur te hebben gewogen werd er om 9.00 uur gestart met de wedstrijden. Yanna Yu wist met een winst- en een verliespartij niet genoeg punten te verzamelen voor de volgende rondes en hiermee eindigde voor haar het toernooi. Danique daarentegen lukte het wel om tot het eind mee te doen en wist een mooie 2e prijs mee naar Grou te nemen. In het laatste blok van deze dag welke om 15.00 uur begon, was het Milou die met technisch goed judo al haar wedstrijden met Ippon wist te winnen en hiermee glansrijk kampioen werd.